YUUP! - Shampoo en verzorgingsproducten

Yuup producten zijn van hoge kwaliteit. De grondstoffen zijn op natuurlijke basis en zorgen voor een gezonde en mooie vacht.

Shampoo
Alle shampoos bevatten een botanische formule met  natuurlijke extracten. Dit zorgt voor een reinigingsmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten.

All types of coats shampoo 250 ml
Shampoo voor alle vachtsoorten.
Deze shampoo bevat natuurlijke extracten uit o.a. Aloë, Propolis en Witte Wilg en kan frequent gebruikt worden. Het reinigt de huid en voedt de vacht diep door een speciale combinatie van Keratine en Vitamine C, E en Panthenol. Deze shampoo is verrijkt met de reinigende extracten van Aloë, Witte Wilg en Propolis als talg regulator en ingrediënten die de vacht doen verfrissen.
€9.95

Whitening and Brightening shampoo 250 ml
Shampoo voor de witte en heldere vacht.
Deze shampoo bevat natuurlijke extracten uit Bamboe, Lotusbloemen en lijnzaad. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met witte en heldere vachten. Dankzij een specifiek pigment welke de gelige kleur al vanaf de eerste toepassing neutraliseert. Deze shampoo is verrijkt met Keratine en Vitamine C, E en Panthenol dat zorgt voor de voeding. Daarnaast zorgen extracten van Bamboe, Lotusbloemen en lijnzaad voor een langdurige glans.
€ 9.95

Long Coats Shampoo 250 ml
Shampoo voor lange vacht
Deze shampoo bevat natuurlijke extracten van uit Ginkgo Biloba, rijsteiwitten en zonnebloemzaad. Deze Shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met lange en geklitte vachten. De rijsteiwitten en zaden van de zonneboem zorgen voor het herstructureren en de sterkte van de vacht te herstellen.  Het complex van Keratine, Vitamines C, E en Panthenol en Ginkgo Biloba extract voedt de vacht en versterkt vanaf de wortel.
€9.95


Dark Coats Shampoo 250 ml
Shampoo voor de donkere vacht.
Deze shampoo bevat natuurlijke extracten uit rode grapefruit en granaatappel. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om de glans te stimuleren en dof uitgeslagen donkere en zwarte vachttypen te doen herstellen. Keratine, Vitamines C, E en Panthenol en antioxidant extracten van rode grapefruit en granaatappel zorgen voor de bescherming van natuurlijke oxidatie van de vacht. Rijsteiwitten zorgen voor de glans en ontwarren.
€9.95

Tea tree and neem oil shampoo 250 ml
Anti-insecten shampoo
Deze shampoo bevat essentiële oliën van Geranium en Cajeput (white Tea Tree). Deze shampoo is speciaal samengesteld voor een afstotende werking tegen muggen, vliegen, teken en vlooien. De shampoo is verrijkt met een complex van Keratine, Vitamines C, E en Panthenol en natuurlijk extracten uit Tijm en Kamille. Vrij van insecticide stoffen en parabenen.
€9.95

Odor Control Shampoo 250 ml
Deodoriserende shampoo
Deze shampoo bevat natuurlijke extracten uit Moringazaden en Ginkgo Biloba. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een vervuilde, verwaarloosde en onfris geurende huid. Speciale eiwitten geëxtraheerd uit Moringazaden zorgen voor de bescherming van de vacht tegen schadelijke stoffen zoals vervuiling, rook en uv-stralen. Het complex van Keratine, Vitamine C, E en Panthenol en Ginkgo Biloba extract voedt en versterkt het haar vanaf de wortel, terwijl rijsteiwitten zorgen voor de glans.
                                    €9.95

Gentle Shampoo for Puppies and Sensitive Skin 250 ml
Milde shampoo voor puppy’s en de gevoelige huid.
Deze shampoo bevat natuurlijke extracten uit Groene thee, Engelwortel en honing en verrijkt met rijst en melk.  Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor de tere vacht van puppy’s en voor de meest gevoelige huid. Melk en rijsteiwitten in combinatie met Vitamine C, E en Panthenol voeden het haar diep en verzachten de huid. Natuurlijke extracten van Groene thee, Engelwortel en honing zorgen voor een zachte bescherming.
€9.95

Crisp Coat Volumizing Shampoo 250 ml
Ruwharig en volume shampoo
Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om ruwharige vachten(zoals: Terriërs en Schnauzers) te reinigen. Het verzacht en verzwaart de vacht niet. Deze shampoo reinigt de huid diep zonder conditionerende toevoegingen om de juiste textuur van ruwharige vachten te herstellen en het behouden van volume voor een betere trimbehandeling. Het bevat reinigingsmiddelen uit plantaardige ingrediënten en een complex aan hoge concentratie Keratine, Creatine en Vitamine C, E en Panthenol. Verrijkt met natuurlijke extracten van Aloë Vera voor vitaliteit en hydratatie.
 Rode grapefruit beschermt de huid en het haar tegen oxidatie en Witte Wilg voor de                                           talg regulatie.
                                      €9.95

Restructuring  and Detangling Conditioner 250 ml
Conditioner voor herstructureren en ontwarren
Deze shampoo bevat natuurlijke extracten uit Bamboe en Lotusbloemen en verrijkt met rijsteiwitten en zonnebloemzaad. Deze volumerende en herstellende conditioner is geschikt voor alle soorten vachten en in het bijzonder beschadigde en geklitte vachten. De glans en conditie van de vacht wordt hersteld door rijsteiwitten en ceramides gewonnen uit zonnebloempitten. Extracten uit Bamboe en Lotusbloemen zorgen voor een kalmerende werking.
€10.95

Daily No Rinse Shampoo 250 ml
Droogshampoo (geschikt voor dagelijks gebruikt)
Deze shampoo bevat natuurlijke extracten uit Moringa zaden, Aloë Vera en Lijnzaad en is een reinigingsmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze shampoo is zacht en bevat luchtig schuim. Je kunt deze shampoo dagelijks gebruiken en voor alle typen vachtsoorten. Het reinigt en parfumeert zonder gebruik te maken van water en voedt diep dankzij Keratine en een complex van Vitamines C, E en Panthenol. Eiwitten uit Moringa zaden beschermen het haar                                        tegen vervuiling, rook en uv-stralen, terwijl extracten van Aloë en eiwitten uit                                        Lijnzaad hydrateren en glans geven aan de vacht. 
                                 €9.95

Lotions

Ear Cleaning Lotion 250 ml
Oorreinigingslotion
Deze lotion bevat natuurlijke extracten uit Propolis en Witte Wilg. Zacht reinigingsmiddel, zonder spoelen, is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de uitwendige gehoorgang. Het bevat plantaardige glycerine, hydraterende en antibacteriële extracten van Propols, Witte Wilg ter voorkoming van nare geuren en Cajeput etherische olie (White Tea Tree) met zijn pijnstillende, antiseptische en antimicrobiële eigenschappen.
€9.45

Eye contour Cleaning lotion 150 ml
Oogreinigingslotion.
Deze lotion bevat natuurlijke extracten uit Groene thee, Lotusbloemen en het water van Ogentroost. Het is een lotion die vrij is van alcohol, boorzuur, parabenen en ftalaten. Eye contour Cleaning Lotion is een zacht reinigingsmiddel specifiek voor de dagelijkse verzorging van de oogcontouren. Ideaal om de oogafscheiding te verwijderen op basis van Groene thee, rustgevende Lotusbloemen en gedestilleerd water van kalmerende  en verfrissende Ogentroost. De eiwitten geëxtraheerd uit Moringa zaadjes beperken de hechting van deeltjes vervuiling en smog op het                                           haar. Dit voor een duurzame werking. 
                                   €9.45

Spray

Glossing and Detangling spray 150 ml
Glans en Ontklitspray
Deze spray bevat natuurlijke extracten uit Bamboe en Lijnzaad en is ideaal voor verwaarloosde en verwarde vachten. De nieuwe alcoholvrije formule met een laag gehalte van siliconen en gecombineerd met een innovatieve techniek zorgen ervoor dat de specifieke bestanddelen in twee afzonderlijke fasen meng en dat enkel door het schudden van de fles vóór gebruik. Het garandeert uiterst hoge bescherming van de vacht tegen de schadelijke elementen zoals zon, zout water, chloor, verontreiniging en drogen. Verrijkt met cosmetische siliconen voor een droog en licht                                               gevoel.
                                   €11.95

Tea tree and neem spray 150 ml
Anti-insecten spray (bevat alcohol)
Deze spray bevat essentiële oliën van Geranium en Cajaput(White Tea Tree Oil) en is vrij van insecticide stoffen en parabenen. Geraium en Cajaput zijn specifieke antiseptische, geur verdrijvende en insect werende middelen tegen muggen, vliegen, teken en vlooien. De kenmerkende en intense natuurlijke geur is een efficiënt schild voor plagen en een krachtig middel tegen insecten.
€9.95

Conditioning Water Fragrance 150 ml
Conditioner op waterbasis
Alcohol,  parabenen en ftalaten vrij en geeft een langdurige geur. Deze  conditioner is verrijkt met Keratine, voor glans en het ontwarren van de vacht en om de huid te hydrateren. 
For her: Zoete noten van vanille, Jasmijn en White musk
For him: Sprankelende noten van Sandelhout, musk en vetiver
Unisex: Met verfrissende noten
€10.95

Deodorant

Long Lasting Conditioning Deoderant 300 ml
Deze deodorant bevat natuurlijk extracten uit ijslands mos, Salie en grapefruit wat zorgt voor een langdurige geur. Het is vrij van aluminuimzouten, vlekt niet en laat geen resten achter. De natuurlijke extracten van ijslands mos met antimicrobiële werking in combinatie met de natuurlijke extracten van salie voor het zuiveren, werken als een deodorant voor de huid, en grapefruit met haar antiseptische en antibacteriële eigenschappen. De kostbare geur heeft een elegante, exotische en verfijnde geur en blijft gedurende meerdere dagen in de vacht.
Twee verschillende geuren:
                                   Amber: zoete en kruidige geur.
                                   Jade: frisse bloemengeur|
                                  €8.95

Revive intense perfume spray
Deze spray heeft een langdurige werking en een heerlijke geur voor de hondenvacht. Revive intense bestaat uit natuurlijke extracten van jojoba, lijnzaan, zonnebliempitten en keratine.  Verder is deze spray vrij van parabenen, ftalaten en petrochemische producten.
€11.95

Crystal- Easy Dry Shampoo 150 ml

Droogshampoo
Vrij van parabenen en ftalaten. Vlekt niet en laat geen resten achter.
Extra mild en een ideaal product om de vacht te reinigen en snel en effectief op te frissen zonder het gebruik van water, waardoor de vacht een frisse bloemige geur krijgt. Met dank aan het hoge zetmeelgehalte van rijst, dat werkt als een echte spons voor vuil, talg en vocht, geeft deze droogshampoo in een paar minuten volume, luchtigheid en glans aan de vacht. Verrijkt met voedende oliën uit Argan en Sesam, voor het reinigen en hydrateren van de vacht. Voor alle soorten vachten voor een snelle en effectieve reiniging                                         in alle omstandigheden
                                        Goed schudden voor gebruik en laat 1-2 minuten inwerken en borstel grondig door.
                                        €7.45

Diamond- Pearly Coat Mist 125 ml
Multi-colored parels voor glamour en een elegant effect op de vacht.
Deze mist van fijne multi-colored parels geeft de vacht een subtiele glinsterende gloed en glans. Langdurig sprankelend effect op de vacht en geschikt voor alle vachttypen. Het is het meest zichtbaar op donkere vachten. De glinstering is niet overdreven en geeft de vacht een verfijnd sprankelend effect. Met parels gebruikt in menselijke make-up en is zonder parfum.
€6.95

Parfum

Deze parfums bevatten natuurlijke extracten, geven een langdurige geur en zijn alcohol vrij.
Beschikbaar in 5 geuren:
Geel: Zoete vanille
Blauw: Oceaan fris
Paars: Bloemen
Oranje: Kruidige citrus
Groen: Fruitig 
€4.95